Skip to main content

Directeur

Zit onderwijs in jouw bloed? Ben je energiek, betrokken, een inspirerende teamspeler en leider? Lees dan verder, want dit is de vacature die jij zoekt!

schoolplein

Basisschool Het Mozaïek zoekt per 1 augustus 2022 of zo spoedig mogelijk daarna een inspirerende, humorvolle en daadkrachtige

DIRECTEUR (0,8 - 1,0 fte)

met ervaring in leidinggevende functies binnen het (primair) onderwijs. Hij of zij is een uitgesproken teamspeler die als professional met plezier aan de slag gaat en die met energie en tact samen met de teamleiders en het team de reeds opgezette onderwijskundige visie verder doorvoert. Daarnaast maakt hij of zij onderdeel uit van het directieteam van de SCOPE basisscholen en levert een aandeel in de bovenschoolse onderwijsontwikkeling en bedrijfsvoering.

Wat deze functie in het bijzonder leuk maakt, is dat Het Mozaïek de grootste basisschool van SCOPE scholengroep is. De dynamiek op deze school, maakt je werkzaamheden elke dag afwisselend en anders. Het team streeft ernaar om elke dat een stapje vooruit te doen. Deze combinatie maakt dat iedere dag weer een mooie uitdaging met zich meebrengt.

Ben je iemand die geniet van deze afwisseling en het fijn vindt om dit soort complexe puzzels te leggen… dan is dit dé baan voor jou!
 
Basisschool Het Mozaïek heeft een moderne vestiging in de Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn. De school verzorgt regulier basisonderwijs.

“Op Het Mozaïek, daar zien we elkaar”

Anouk, leerkracht

Organisatie
SCOPE scholengroep is een organisatie voor (protestants-)christelijk en katholiek onderwijs in Alphen aan den Rijn. Ongeveer 7.500 leerlingen uit Alphen aan den Rijn en omgeving volgen onderwijs op een van de SCOPE scholen. In het primair en voortgezet onderwijs (op alle niveaus), het praktijkonderwijs en het (voortgezet) speciaal onderwijs zetten zo’n 950 collega’s zich in om het beste uit ieder kind te halen. ‘Leren doe je samen’ is het motto van onze scholengroep. In onze regio zijn we een toonaangevende speler.

Meer informatie
Heb je belangstelling voor deze functie? Lees ook de uitgebreide profielschets. En bekijk de website van SCOPE voor meer informatie over de organsatie.

Procedure
Is deze functie echt iets voor jou? Dan wordt het tijd dat wij jou ontmoeten! Stuur jouw cv en motivatie uiterlijk 26 juni a.s. naar bestuur@scopescholen.nl o.v.v. ‘Sollicitatie directeur Het Mozaïek’.
 
De eerste gespreksronde wordt gehouden op dinsdag 28 juni 2022. De tweede gespreksronde staat gepland op dinsdag 5 juli 2022. De vacature wordt intern en extern uitgezet. Een assessment en/of een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.