Skip to main content

Aanmelden

Op zoek naar een school voor uw kind(eren)? U bent van harte welkom om kennis te komen maken en onze school te bekijken.

AANMELDEN

Heb je het filmpje van de rondleiding op onze school bekeken en ben je nog enthousiaster geworden? Dan ben je van harte welkom een kijkje te komen nemen op Het Mozaïek. Onze leerlingen geven graag een fysieke rondleiding en vertellen van alles over hun school. Ook kun je dan kennismaken met de leerkrachten en de directie die je alle ins and outs over Het Mozaïek kunnen vertellen. Natuurlijk ben je welkom met je kind, het is immers haar of zijn toekomstige school!

Ben je na de rondleiding helemaal overtuigd, dan kun je je kind aanmelden bij onze school. Via het contactformulier op deze website of telefonisch kun je een inschrijfformulier aanvragen. Is je kind aangemeld, dan krijgt de toekomstige kleuter voor de vierde verjaardag een uitnodiging om een paar keer in de klas te komen. Zo leert je zoon of dochter de klasgenootjes en de leerkracht kennen. We vinden het altijd gezellig als een nieuw kind een paar keer bij ons komt spelen en leren.  Is de vierde verjaardag achter de rug, dan start je kleuter écht met zijn schoolloopbaan.

Is je kind ouder dan vier jaar? Dan beslissen we pas over toelating na contact met de vorige school. Met elkaar bekijken we dan of wij de passende school zijn voor je kind en of wij aan de ontwikkelingsbehoefte kunnen voldoen. 

Welkom op Het Mozaïek!