agenda
  • ma, 03 05 2021 - vr, 14 05 2021 | 

    Meivakantie

  • ma, 03 05 2021 - vr, 14 05 2021 | 

    Meivakantie


oudercommissie

De oudercommissie bestaat uit ca. 10 ouders die de school ondersteunen bij de organisatie van jaarlijks terugkerende vieringen (Sinterklaas, Kerst, Pasen en afscheid groep 8) en incidentele activiteiten (denk aan de Koningsspelen, avondvierdaagse, sponsorloop, ect)
De oudercommissie zorgt er ook voor, samen met een enthousiaste groep hulpouders, dat de school altijd aantrekkelijk, afwisselend en seizoensgebonden aangekleed is.

 

Op woensdag na elke schoolvakantie coördineert de oudercommissie de hoofdluiscontrole in alle groepen. Vanuit de oudercommissie wordt ook aandacht besteed aan het verkeer rondom de school. Een voorbeeld hiervan is het meedenken over de inrichting van het plein voor de school en assistentie bij het praktisch verkeersexamen voor de kinderen uit groep 7.

Aan het begin van elk schooljaar geeft de oudercommissie alle contactouders instructies over de invulling van het contactouderschap. Daarnaast zorgt de SR ervoor dat infotheek vier ochtenden per week bemenst wordt en dat de collectie regelmatig wordt aangevuld.

De schoolleiding houdt de oudercommissie op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en gebruikt de leden regelmatig als klankbord. De oudercommissie heeft voor de school ook een signaalfunctie.

De ouderbijdrage, die wij graag ieder jaar tegemoet zien, wordt gebruikt om onder andere bovenstaande activiteiten te bekostigen. Deze activiteiten kunnen niet uit de reguliere vergoeding vanuit de overheid betaald worden.

De oudercommissie zet zich in principe in voor school-/groepsbrede zaken.
Voor individuele zaken kunt u terecht bij de leerkracht of het managementteam.

Als u interesse heeft om lid te worden van de oudercommissie, meer over haar activiteiten wilt weten of een agendapunt wilt inbrengen, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de voorzitter. De voorzitter is bereikbaar via ochetmozaiek@scopescholen.nl.

Hieronder kunt u het jaarverslag van de oudercommissie lezen:
 

Het Mozaiek
Vroonhoevelaan 10-12
2408 ST Alphen a/d Rijn
T 0172 - 497704
hetmozaiek@scopescholen.nlSCOPE scholengroep© 2015 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders