agenda

Er zijn geen naderende evenementen.

doel en visie

Wat kenmerkt het Mozaïek?

Onze missie en motto

Missie
Het Mozaïek biedt kinderen de mogelijkheid zich in een veilige leeromgeving, op een gestructureerde, uitdagende en onderzoekende wijze, voor te bereiden op het volwaardig deelnemen aan een steeds sneller veranderende samenleving. Kernwoorden zijn hierbij: zelf initiatief leren nemen, samen leren en werken, leren leren, bewuste keuzes leren maken en een eigen leerstijl ontwikkelen. Het Mozaïek biedt daarvoor een eigentijdse en rijke leeromgeving. De school begeleidt kinderen bij hun sociaal emotionele ontwikkeling en hun persoonlijkheidsontwikkeling.

Motto: We ZIEN elkaar op het Mozaïek
Uitdaging en plezier in het leren staan voorop. Maar leren is ook een sociale activiteit. De school is een gemeenschap op zich met duidelijke leefregels. Als leerling maak je deel uit van die gemeenschap. Daarom zien wij het ook als onze taak kinderen vaardig te maken in het leren en werken in een groep. Met aandacht en respect voor ieders persoonlijk belang én het groepsbelang.

Het Mozaiek
Vroonhoevelaan 10-12