agenda

Er zijn geen naderende evenementen.


Stuiterballenactie

Update van de stuiterballenactie…

Inmiddels zijn de stuiterballen uitgestuiterd. Juf Karin en juf Annelies waren erbij en hebben een mooie cheque gekregen met het volgende bedrag: 1177,00 euro. De kinderen van groep 6 en 7 hebben goed hun best gedaan!

Op onderstaande link kunt u kijken of u ook in de prijzen bent gevallen.

linkje naar de actie in de Baronie

 

……

Het Mozaïek doet mee aan de stuiterballenactie in de Baronie
Op zaterdag 25 maart 2017 organiseert serviceclub Ronde Tafel 84 Oude Rijn in samenwerking met diverse scholen uit Alphen aan den Rijn een stuiterballenrace bij winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn.

Bij de race kunnen mooie prijzen worden gewonnen. Het belangrijkste is echter dat de opbrengst van het evenement zal worden gebruikt voor de bouw van scholen voor kansarme kinderen in India. Daarnaast krijgen ook de deelnemende scholen in Alphen een deel van de opbrengst.

Heeft u al loten gekocht?

Het Mozaiek
Vroonhoevelaan 10-12
2408 ST Alphen a/d Rijn
T 0172 - 497704
hetmozaiek@scopescholen.nlSCOPE scholengroep© 2015 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders